شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,883
بازدید دیروز: 21,251
بازدید کل: 152,305,952
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 101
کاربران حاضر: 101
مصاحبه با سحر شریفیان ، رتبه 47 کنکور دکتری سال 1397 مجموعه مدیریت صنعتی

 
 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام
وقت بخیر
من رشته مدیریت صنعتی هستم
دروس تخصصی را 27.08 ، استعداد 22.22 و زبان 16.67 زده و رتبه 47 کنکور را کسب کردم.

پس از برگزاری آزمون، توقع چه رتبه ای را داشتید؟ آیا درصدهای اعلامی در کارنامه به درصدهایی که حدس می زدید نزدیک بود؟
بعد از کنکور و با مشاهده جوابها توقع رتبه زیر پنجاه را داشتم که همین اتفاق هم خداروشکر افتاد. اما احساس میکردم درصد تخصصی باید بیشتر از این مقدار می بود.

رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بوده است و با چه معدلی در این مقاطع فارغ التحصیل شده اید؟
من در رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی با معدل ۱۹/۰۶ مدرک کاردانی را اخذ و سپس در دانشگاه غیرانتفاعی در رشته مدیریت بازرگانی با معدل ۱۸/۸۵ کارشناسی را گرفته و پس از ان در دانشگاه شیراز در رشته مدیریت صنعتی گرایش تولید با معدل ۱۶/۲۴ مدرک ارشد را گرفتم.

آیا در کنکورهای دکتری سالهای قبل نیز شرکت داشتید؟ در صورت شرکت، رتبه شما چند بوده است و سطح کنکور دکتری سراسری سال 97 را در مقایسه با سالهای قبل چگونه ارزیابی می کنید؟
از همان ترم اول ارشد به صورت آزمایشی در کنکور دکتری شرکت کردم، سال بعد نیز به همین منوال که رتبه من در سال دوم که اصلا مطالعه ای نداشتم ۸۲۵۰ شد. سال سوم با مطالعه رتبه ۲۳۴ و امسال رتبه ۴۷ را کسب کردم. متاسفانه کنکور دکتری طی این سالها دارای ثبات نبود و سوالات دو درس تخصصی رشته صنعتی امسال نسبت به سال گذشته بیش از اندازه دشوار بود.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟اگر در آزمونها شرکت داشتید معمولا چه رتبه ای کسب می نمودید؟
در سال گذشته در کلاس آمار، استعداد شرکت کرده و آزمون ازمایشی دادم که کلاس امار باعث شد من بتوانم ۷۰% سوالات امار را بزنم. اما امسال نه آزمون آزمایشی شرکت کردم نه کلاسی. آزمون آزمایشی میتونه راه خوبی باشه واسه مقابله با استرس، مدیریت زمان، آشنایی با نمونه  سوالات. و پارسال با شرکت در آزمونها معمولا رتبه زیر پنجاه و در اخرین ازمون رتبه ۷ را اوردم اما اینها نمیتواند ملاک باشد،که فرد پس از ازمون ازمایشی با کسب رتبه خوب اعتماد به نفس کاذب پیدا کند چون جامعه اماری بسیااااار پایین،سوالات گاها ساده است. پس رتبه ازمون ازمایشی را نباید ملاک قرار داد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من چون پارسال مطالعه داشتم امسال به طور جد از مهرماه با روزی پنج ساعت شروع کرده و این زمان تا هشت ساعت در روزهای اخر ادامه داشت.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس امتحانی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
پیشنهاد من برای دروس ابتدا خواندن کتابهای اصلی می باشد بعد از آن کتاب موسسات. برای درس تیوری مدیریت و اسلام کتاب دکتر مقیمی، امار کتاب مدرسان شریف، تحقیق در عملیات پیشرفته فدوی و تحقیق در عملیات برنامه ریزی خطی مهرگان و تولید و عملیات نوین جعفرنژاد و جزوه دکتری مدرسان. همچنین استعداد مسیح خواه و زبان زیرذره بین دکتری از نظر من منابع خوبی بودن. و پیشنهادم اینه که در هر درس خلاصه نویسی، مرور مطالب، تست زدن رو فراموش نکنند و در ماه اخر سوالات کنکور ارشد و دکتری سالهای اخیر را مطالعه کنند.

چه تعداد کتاب، مقاله داخلی و بین المللی، کنفرانس ، طرح پژوهشی و چه میزان سابقه کار، تدریس و .... در سابقه خود دارید و به طور کلی لطفا درخصوص رزومه خود توضیح دهید؟
در مورد رزومه یک کار پژوهشی با دانشگاه داشتم و یک مقاله داخلی، دو مقاله کنفرانس بین المللی و یک مقاله علمی پژوهشی دارم، تقریبا کارگاه های نرم افزار، آموزشی، پژوهشی زیادی شرکت کردم، مدرک زبان و ازمون msrt رو دارم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور سراسری دکتری دارید؟
در آخر نحوه مطالعه هرکس منحصر به فرد هست اما در کل کسانی که پایه ضعیفی دارند بهتره از همین الان شروع کنند و زیاد خوندن اصلاااا توصیه نمیشه، به نظرم منابع درست رو درست خوندن مهمه، سعی کنن منابع درستی را بارها بخونن، خوندن منابع متعدد تنها به سردرگمی انها منجر میشه. تست زدن رو فراموش نکنید، خلاصه هاتون رو طوری بنویسید که وقتی مرور میخواین کنید خلاصه هاتون جامع باشه.
ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان عزیز