شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 31 خرداد 1405
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 22,877
بازدید دیروز: 18,670
بازدید کل: 175,058,675
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 115
کاربران حاضر: 115
کدخبر: 8107 زمان ارسال: شنبه 08 مهر 1391 - 18:21 تعداد بازدید: 2845
اولین دوره دکتری مدیریت گردشگری در کشور ایجاد شد

معاون آموزشی جهاد دانشگاه از ایجاد اولین دوره دکتری مدیریت گردشگری در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو در مراسم افتتاح اولین دانشکده علوم گردشگری ایران گفت: دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر انتفاعی کشور با راه‌اندازی این دانشگاه و ایجاد اولین دوره دکتری مدریت گردشگری کشور به عنوان قطب گردشگری مسیر خود را در این حوزه ادامه خواهد داد.

وی افزود: با ایجاد اولین دوره دکتری مدیریت گردشگری کشور دغدغه بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد، این حوزه جهت ادامه تحصیل در مقطع بالاتر در داخل کشور رفع می‌شود.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با اشاره به منابع فراوان کشور و با تاکید بر تبدیل این منابع به محصول گفت: با توجه به منابع خدادادی در کشور، گردشگری می‌تواند به غیر از منافع نفتی برای کشور درآمدزایی داشته باشد.

وی با بیان اینکه شعار ما در دانشگاه علم و فرهنگ این است که فارغ التحصیل بیکار نداشته باشیم، تصریح کرد: این دانشگاه برآمده از نهاد جهاد دانشگاهی است و مسیری را انتخاب کرده که تا چند سال آینده در میان دانشگاه‌های دولتی برتر کشور قرار گیرد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران
مسعود : 1391/07/09

به بچه های جهانگردی تبریک میگم امیدوارم سایت مدیر از این که هست بیشتر به این رشته بپردازه مخصوصا ما ارشدیهای این رشته خیلی دنبال منابع هستیم

z : 1391/08/27

همچین افتخار نداره ها که دکتری اومد چراکه برای تحصیل در این مقطع باید کمه کمش 50 میلیون بدی ما که امیدمون به دانشگاه های دولتیه

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)