شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 25 تیر 1404
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,512
بازدید دیروز: 25,117
بازدید کل: 164,942,772
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 133
کاربران حاضر: 134
کدخبر: 2896 زمان ارسال: دوشنبه 18 مرداد 1389 - 09:29 تعداد بازدید: 1517
ماهانه 20 نفر متقاضی استخدام در دانشگاه شریف/ جذب 100 استاد در 2سال آینده
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف با اعلام اینکه یکصد عضو هیئت علمی جدید طی دو سال آینده در این دانشگاه جذب خواهند شد، گفت: این دانشگاه درصدد است طی دو سال آینده یکصد عضو هیئت علمی جدید را در مرتبه استادیاری به بالا جذب کند.
علی مقداری در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اینکه نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه صنعتی شریف متناسب نیست اظهار داشت: در حال حاضر در این دانشگاه تعداد 450 عضو هیئت علمی تمام وقت وجود دارد که بر این اساس نسبت استاد به دانشجو متناسب نیست.
 
معاون آموزشی دانشگاه  صنعتی شریف در خصوص نحوه جذب اعضای هیئت علمی جدید در این دانشگاه خاطرنشان کرد: آگهی های جذب اعضای هیئت علمی در این دانشگاه اعلام شده است و از شهریور ماه استخدامها بر اساس آگهی هایی که از پیش اعلام شده است آغاز می شود.
 
وی با بیان اینکه شورای جذب در دانشگاه شریف به صورت ماهانه تشکیل می شود، گفت: در هر ماه 20 نفر متقاضی استخدام هیئت علمی در این دانشگاه هستند که البته با در نظر گرفتن نیاز دانشکده ها و بررسی کیفیت علمی آنها در دانشگاه صنعتی شریف جذب خواهند شد.
منبع : خبرگزاری مهر  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)