شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 04 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,686
بازدید دیروز: 34,003
بازدید کل: 151,670,363
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 97
کاربران حاضر: 97

مصاحبه سایت مدیر با صادق جعفری رتبه 98 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت صنعتی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان ۰ ؛ اسلام ۲۶.۶۷  ؛  ریاضی و آمار ۸.۳۳‌‌  ؛ تئوری های مدیریت ۴۴.۴۴ ‌ ؛ اقتصاد خرد و کلان ۶۳.۳۳ ؛ تحقیق در عملیات ۴۴.۴۴‌‌ ؛ مدیریت تولید ۲۴.۴۴
رتبه ۸۷ صنعتی در سهمیه آزاد و ۹۸ بدون سهمیه
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
رشته لیسانس متالورژی صنعتی ، دانشگاه سراسری بناب (آذربایجان شرقی)‌ ، معدل لیسانس ۱۴.۲۰‌ ؛ در حین مطالعه برای کنکور شاغل و سرباز بودم ؛ متولد۷۳

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اول شهریور ۹۸ شروع به مطالعه کردم و تا قبل عید اواسط بهمن متوسط روزی‌ ۶ ساعت مطالعه داشتم ؛ اسفندماه به بعد رفته رفته با سرعت کم این متوسط مطالعه بیشتر‌ شد و این تعویق های بابت کرونا هم روی متوسط ساعات مطالعه تاثیر منفی داشت.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه های تهران ،‌ بهشتی و علامه‌ ؛ گرایش های تولید ، کیفیت و زنجیره تامین

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
اوایل که معمولا تا قبل از شروع کلاس ها روزی ۳ الی ۴ تا درس مطالعه داشتم ، روزهایی هم که کلاس داشتم به درس مربوطه اختصاص داشت. هرچقدر زمان جلو میرفت تعداد دروس بیشتر را تو یک روز مطالعه داشتم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درس اسلام ، کتاب مقیمی را کامل و فکر کنم‌ چندبار مطالعه داشتم و بعد از اتمام کتاب یکسری جزوات خلاصه هم مطالعه داشتم.
 
برای درس تئوری ، کتاب جوادین را خواندم‌. بخش ۱ و ۲ رو مطاله کردم. یکسری خلاصه جزوات هم بود که بعد از تمام کردن کتاب مطالعه میکردم و بانک تست تئوری جوادین هم استفاده کردم.
 
برای درس اقتصاد ، کتاب  آقای قاسمی را مطالعه کردم و از کتاب نظری هم برای به عنوان کتاب کمکی استفاده کردم. کتاب آقای قاسمی یک مقدار خلاصه مطالب را بیان کرده. برای تست هم فقط تست سراسری مدیریت را زدم.
 
ریاضی و آمار کلاس رفتم و  البته بیشتر روی حل کردن تست های سراسری تمرکز کردم. هرچقدر تست سراسری بزنید تیپ های مختلف تست ها را متوجه می شوید.
 
درس مدیریت تولید را از یک جزوه بصورت خودخوان مطالعه داشتم و یکسری فصل ها هم حذف کردم و تست سراسری زدم تا دستم مقداری راه افتاد.
 
درس تحقیق‌ در‌عملیات یک کلاس خیلی خوبی رفتم و تست های تالیفی استاد کلاس را زدم و تمرین زیاد داشتم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
در درجه اول برای خودتان هدف تعیین کنید ، با برنامه مطالعه کنید. اگر هدف نداشته باشید قطعا خستگی اذیت خواهد کرد ، سالی که ما کنکور دادیم عجیب ترین سالی بود که کنکور برگزار شده بود و سابقه نداشته بود. تعویق های پیاپی برای افرادی که درس خواندن فشار زیادی ایجاد میکنه و خستگی هم در پی دارد.‌ 
خونسردی و تمرکز خودتان را همیشه حفظ کنید ، درس اسلام امسال درس سختی بود شاید بگم به اندازه سال ۹۶ یا بیشتر از آن سال! پس خونسردی و تمرکز عامل مهمی هست که همه چی را از دست ندهید.
سعی کنید از درسی ترس نداشته باشید ، مثلا خود من تو درس ریاضی ترس داشتم و اگه ترس را کنار میزاشتم با همین پایه ریاضی که داشتم ۲۰ درصد و شاید بیشتر زده بودم.
من حس می کردم بین ۵۰ تا ۱۰۰ رتبه بیارم و قطعا اگر مسائل مختلف و به خصوص این تعویق های چندین باره نبود رتبه ای بدست می آوردم با رتبه فعلی تفاوت زیادی داشت.
در همه حال هم توکل به خدا داشته باشید و قطعا شما تلاش کنید خدا برای شما بهترین را رقم میزند.
از خانواده ام و افرادی هم که تو این مسیر کمک داشتند تشکر و قدردانی دارم.
امیدوارم کمک خوبی کرده باشم و سهم کوچکی در موفقیت آینده شما داشته باشم. 🌹