شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 17,046
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,586,726
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 68
کاربران حاضر: 69


مصاحبه سایت مدیر با محمد حامدی رتبه 26 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت بازرگانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام
من محمد حامدی هستم رتبه 26 بدون سهمیه مدیریت بازرگانی (رتبه 24 در سهمیه آزاد) ، 31 بدون سهمیه مدیریت فناوری اطلاعات و 33 بدون سهمیه مدیریت صنعتی
زبان : سفید
اصول و مبانی مدیریت در اسلام : 42.22%
ریاضی و آمار : 30 %
تئوری های مدیریت : 66.67 %
اقتصاد خرد و کلان : 83.33 %
تحقیق در عملیات : 51.11 %
بازاریابی : 40 %

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با معدل 15.36
در دوران کنکور دانشجو بودم و بر روی پروژه پایانی و کارآموزی خودم کار می کردم و 23 ساله هستم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از هفته ی اول مهرماه با حدودا روزی 2 تا 3 ساعت مطالعه ی دو درس تحقیق در عملیات و اقتصاد خرد را شروع کردم و از اواسط آبان با شروع کلاس های کنکورم مطالعه بقیه درس ها را ( بجز زبان) به برنامم اضافه کردم که در نهایت ساعت مطالعم به 6 تا 7 ساعت هم رسید ولی به دلیل تعویق های مکرر برای تاریخ کنکور ارشد امسال مجبور بودم که روزهایی ساعت مطالعه خودم را کم کنم ولی همیشه سعی کردم که پیوستگی را در مطالعه هرروزه دروس حفظ کنم و به داوطلبای عزیز توصیه میکنم حتما طی یک برنامه منظم و به صورت مستمر درس بخوانند و بخاطر اتفاقاتی که ممکنه پیش بیاد مطالعه را رها نکنند و فقط زمان های که احساس خستگی زیاد و دلزدگی دارند برای چند روزی ساعت مطالعه خودشان را کم بکنند . در کل حفظ یک ریتم مناسب برای درس خواندن مهم است.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش های بازاریابی ، مدیریت استراتژیک و بازرگانی بین الملل را به ترتیب در دانشگاه های تهران ، بهشتی و تربیت مدرس و علامه طباطبایی انتخاب کردم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من همیشه سعی می کردم همه دروس را همزمان با هم و با برنامه ریزی هفتگی که برای خودم داشتم جلو ببرم ولی چون تئوری مدیریت و بازاریابی دروس مهم تری هستند و ضرایب بالاتری دارن وقت بیشتری برای آنها صرف میکردم . توصیه من به داوطلبان این است که مطالعه هیچ درسی به خصوص اسلام را به دو ماه آخر موکول نکنند چون باعث استرس زیادی میشود و همچنین اگر احساس می کنند که در درسی با توجه به تخصیص زمان مناسب نمی توانند درصد معقولی کسب کنند حتما با یک مشاور صحبت کنند و به نظر من فقط بخش های مهم و سوال های پرتکرار آن درس را بخوانند و یا کلا درس را حذف کنند ( البته بجز دو درس بازاریابی و تئوری مدیریت ).

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
تئوری مدیریت: جزوه و کلاس استاد بیگی و کتاب تست های طبقه بندی شده استاد پرچ
درس تئوری مدیریت جزو دروسی است که در ابتدا برای بچه های تغییر رشته ای سخت و نامفهوم به نظر می رسد و خب برای من هم که از صنایع به مدیریت آمدم روز های اولی که شروع به مطالعه کردم سخت به نظر می رسید ولی هرچقدر که زمان گذشت بیشتر به این درس علاقمند شدم و تبدیل به نقطه قوت من در کنکور شد. در این درس حتما ابتدا باید با حداقل دو بار خواندن متن ، مفهوم را به طور کامل درک کنید سپس مواردی که نیاز به حفظ کردن دارند را مثل برخی اسامی ، تعاریف را حفظ کنید ( خلاصه نویسی مواردی که بیاد آوردنشون سخت است خیلی به شما کمک خواهد کرد) و این درس به مرور و دوره خیلی زیادی احتیاج دارد و تا جایی که براتون امکان دارد خودتون را درگیر مطالعه منابع حجیم و پیچیده نکنید و از جزوات خلاصه و کاربردی اساتید استفاده بکنید.
اقتصاد خرد و کلان : کتاب اقتصاد خرد و کلان دکتر نظری و جزوه و کلاس استاد معیر
مطالعه مفهومی کتاب دکتر نظری و تسلط روی سوالات صحیح و غلط و تست های تالیفی و کنکور  خیلی مهم
است و بخاطر فرار بودن زیاد اقتصاد ، خلاصه نویسی را جدی بگیرید. در کل اقتصاد درس شیرینی است که اگر وقت کافی بهش اختصاص بدهید درصد بالایی می توانید کسب کنید ( به نظر من گول سوالات راحت دوسال اخیر را نخورید و حتما روی سوال های متوسط و دشوار مسلط باشید تا خدایی نکرده سر کنکور غافل گیر نشید).
تحقیق در عملیات : کتاب تحقیق در عملیات دکتر فدوی و جزوه استاد معدنچی
در این درس کتاب دکتر فدوی منبع کاملی به حساب میاد و مطالعه درسنامه این کتاب و تسلط بر تست های کنکور حداقل ده سال اخیر بسیار مفید است و البته داوطلبانی که هیچ پیش زمینه ای از این درس ندارند و قصد دارند که در کنکور به درصد خوبی برسند حتما باید از کلاس و راهنمایی اساتید استفاده کنند چون امکان خودآموز یاد گرفتن در این درس نیست و همچنین تسلط در این درس به تمرین زیادی احتیاج دارد.
بازاریابی : کلاس و جزوات اصول بازاریابی استاد مروج و کتاب 2000 تست بازاریابی
همچنین در صورتی که
وقت کافی دارید مطالعه کتاب های اصول بازاریابی دکتر عزیزی و دکتر نوروزی به شما کمک خواهد کرد . درس بازاریابی بسیار جذاب است و خب حجم زیادی هم دارد که حتما باید وقت زیادی برای این درس تخصیص بدین و پیشنهاد من این است که به صورت روزانه مطالعه کنید و لذت ببرید از این درس و دقت داشته باشید که بازاریابی در طی دو سال اخیر جزو سوالات پرچالش و دشوار کنکور مدیریت بوده و در کنکور امسال منبع جدیدی برای طراحی سوالات انتخاب شده بود بنابراین حتما برای مطالعه این درس از مشاوره اساتید مطرح استفاده کنید و اصلا از اهمیت بسیار زیاد این درس مهم و تعیین کننده در کنکور غافل نمانید.
آمار و ریاضی : برای آمار کتاب دکتر طورانی و برای ریاضی عمومی کتاب انتشارات نگاه دانش
اسلام : کتاب مدیریت در اسلام دکتر مقیمی و کتاب 2000 تست و کلاس آنلاین دکتر مدرسی.
کتاب دکتر مقیمی منبع اصلی طرح سوال برای این درس در کنکور است پس حتما بخش های مهم کتاب را
دقیق مطالعه کنید و با کتاب های تست یا کلاس آنلاین بر روی مطلب مسلط شوید البته دقت کنید که لازم نیست وقت زیادی برای درک مطالب صرف کنید و در آن ها غرق شوید، در کل ارتباط برقرار کردن با این درس کار آسونی نیست.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه من به داوطلبان عزیز این است که قبل از هر چیزی حتما برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد یک انگیزه قوی داشته باشند و هدفمند درس بخوانند یعنی یک هدف بلندمدت مثل رتبه و دانشگاه مورد علاقه و یک سری اهداف کوتاه مدت ماهانه و هفتگی مانند موفقیت در آزمون آزمایشی و یا تمام کردن مبحثی داشته باشند و با داشتن یک برنامه روزانه سعی کنند که به آن اهداف برسند و حتما در پایان هفته عملکرد خودشان را ارزیابی  کنند تا بعدا عقب افتادگی های احتمالی را جبران کنند و حتما به برنامه ریزی که دارند متعهد باشند.
دوستان کنکوری به خودتون باور داشته باشید و مطمئن باشید که در صورتی که تلاش کنید حتما به نتیجه دلخواه خودتون می رسید انشا الله.
از همه عزیزانی که در این راه همراه من بودند، مخصوصا خانوادم که شرایط برای درس خواندن را برای من فراهم کردند و همچنین تمام اساتیدی که با راهنمایی هایشان به من کمک کردند بسیار تشکر می کنم و خوشحالم که با لطف خداوند به نتیجه دلخواهم رسیدم.