شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 52,913
بازدید دیروز: 33,746
بازدید کل: 151,765,225
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 446
کاربران حاضر: 446
مصاحبه سایت مدیر با الهام فاریابی رتبه 52 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت بازرگانی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دانشجویان محترم و سایت مدیر. الهام فاریابی هستم  رتبه 46 با سهمیه و 52 بدون سهمیه بازرگانی.
همچنین رتبه (بدون سهمیه) 76 فناوری اطلاعات، 87 کارآفرینی و 90 منابع انسانی.

درصد های من به این صورت بود:
زبان 28.89
اسلام 62.22
تئوری های مدیریت 36.67
اقتصاد 54.39
بازاریابی 60
ریاضی و آمار سفید
با معدل موثر 17.42


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مقطع کارشناسی رو در دانشگاه شهید باهنر کرمان گذروندم و با معدل 16.33 فارغ‌التحصیل شدم. پس از پایان دانشگاه در دی ماه تا زمان کنکور شاغل یا دانشجو نبودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از ابتدای پاییز هم زمان با کلاس های ترم آخر دانشگاه شروع به مطالعه کردم، اوایل با روزی 3-4 ساعت شروع کردم و اواخر به صورت میانگین 7-8 ساعت مطالعه داشتم. زمان امتحانات پایان ترمِ آخر و ایام عید مطالعه نداشتم البته اون دو ماه تاخیر کنکور برای من خیلی مفید واقع شد و با تلاش زیاد تونستم کم کاری های قبلیم رو جبران کنم. 
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش بازاریابی و سپس استراتژیک در دانشگاه ها به ترتیب : تهران، علامه طباطبایی، بهشتی. 
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
سعی می‌کردم هر روز تمام دروس رو مطالعه کنم ولی بازاریابی رو با توجه به ضریب اهمیت بالا و تئوریهای مدیریت رو با توجه به حجم زیاد و اهمیت مطالب، همیشه در اولویت قرار می دادم و ابتدای روزم رو با خوندن یکی از اونها شروع می کردم.  
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان عمومی : برای زبان عمومی از کتاب زبان عمومی زیر ذره بین جلد لغات  استفاده کردم که فکر میکنم برای 10 سوال اول کافی باشه.
زبان تخصصی : از کتاب زبان تخصصی مدیریت آرمان اشراقی استفاده کردم که واقعا کاملی بود و دید کافی برای پاسخگویی به سوالات درک مطلب به داوطلب میده، البته کلید اصلی پاسخگویی بهه این سوالات تمرین و تکرار زیاد و خوندن سوالات درک مطلب کنکور های سال های گذشته هست که به خوبی در این کتاب سوالات پوشش داده شده. البته من خودم به علت یه سری بی دقتی هایی که سر جلسه کنکور داشتم نتونستم اون درصدی که میخواستم رو از درس زبان بگیرم.
تئوری های مدیریت: برای این درس کتاب تئوری مدیریت آقایان سیدجوادین و جلیلیان رو خوندم که بسیار جامع بود البته من  به علت حجم زیاد کتاب و فرار بودن مطالب فقط دو بخش اول کتاب رو چندین بار خوندم که بتونم به همون بخش ها مسلّط شم. برای این درس خلاصه نویسی و کشیدن نمودارهای درختی برای بخاطر سپردن مطالب میتونه خیلی مفید باشه. 
اقتصاد : من از  کتابهای اقتصاد خرد و کلان آقای محسن نظری هست که واقعا کامل و روان بود استفاده کردم. درس اقتصاد کلا خیلی فراره و اگه با یک بار مطالعه کتاب احساس کردین که مطالب رو نفهمیدین یا فراموش کردین اصلا نگران نباشین چون بعد از دور دوم و سوم می تونید تسلط خوبی به مطالب پیدا کنید (من خودم بعضی از مطالب رو بعد از اینکه چندین بار تو همون دور اول میخوندم متوجه اصل موضوع می شدم) البته نکته خیلی مهم برای درس اقتصاد  تست زنی زیاده چون خیلی از نکات ریز و مهم رو با زدن تست ها متوجه می شید.
اسلام : من درس اسلام کتاب آقای مقیمی رو خوندم که کاملا روان و کامل بود. من این کتاب  رو دیرتر از سایر دروس شروع کردم و از قبل عید به صورت جدی چند دور مطالعه کردم و از خلاصه های موجود در اینترنت هم استفاده کردم که خیلی مفید بود. 
بازاریابی: کتاب آقای مناجاتی و 2000 تست آقای جلیلیان رو استفاده کردم، کتاب رو حدود 3-4 دور مطالعه کردم و تمام تست های کتاب 2000 رو  زدم و سوالاتی که بلد نبودم حتما جوابشون رو از قسمت پاسخنامه کامل می خوندم. 
تحقیق در عملیات و ریاضی و آمار: متاسفانه فرصت خوندن این دروس رو نداشتم. 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه ای که برای خودم بسیار مفید واقع شد اینه که مهم نیس که چند بار خسته میشین و بی انگیزه میشین و چقدر مشکلات خارجی وجود داره چون خسته شدن حق هر آدمه و قطعا این اتفاق برای همه میوفته ولی مهم اینه که بعد از هر بار خسته شدن استراحت مناسب کنید و دوباره راه رو ادامه بدید و مطمئن باشید که حتما حتما حتما موفق میشید. اینم بگم که ماه آخر خیلیییی مهمه و سعی کنید بیشترین انرژی تونو برای ماه آخر بذارید و قبل از اون زیاد خودتونو خسته نکنید. 
میخواستم از سایت مدیر تشکر ویژه کنم بخاطر اطلاعات کامل و جامعی که در اختیار داوطلبان قرار می ده. 
در آخر هم از خانواده ام متشکرم بخاطر تمام کمک هاشون و صبر و تحملی که تمام این مدت داشتن، با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان.