شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,896
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,144,104
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 98
کاربران حاضر: 98
 
مصاحبه سایت مدیر با محمدرضا خادمیان رتبه 90 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت صنعتی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

عرض سلام و احترام دارم خدمت شما و همه اعضای سایت مدیر
محمدرضا خادمیان هستم از شهرستان ارسنجان

درصد های بنده در کنکور ارشد 98 به این ترتیب بود:

مبانی اسلام 55.56       ریاضی و آمار 26.32

تئوری مدیریت 57.78     اقتصاد  73.68

بازاریابی 28.89

زبان سفید ، تحقیق در عملیات سفید ، تولید سفید

 

و حائز رتبه 90 مدیریت صنعتی بدون سهمیه و همچنین رتبه های 92 بازرگانی، 71 فناوری اطلاعات، 63 تکنولوژی، 79 کارآفرینی و 89 منابع انسانی در سهمیه آزاد شده ام.

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
بنده در رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی سیرجان و با معدل 16.31 فارغ التحصیل شدم و تا اواخر پاییز در حال خدمت سربازی بودم.

 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

در دوران خدمت سربازی بودم که تصمیم گرفتم در رشته مدیریت ادامه تحصیل بدهم و لذا بخاطر عدم آشنایی با این رشته در طول خدمت شروع به جست و جو و انتخاب و تهیه منابع کردم و از اوایل مهر ماه که کمی وقتم آزادتر شده بود، کم کم شروع به مطالعه دروس کردم و از اوایل فصل زمستان هم به طور جدی و متوسط روزانه 5 ساعت درس میخوندم. متاسفانه 3 هفته اول فروردین رو نتونستم هیچ مطالعه ای انجام بدم اما بعد از اون و با توجه به به تعویق افتادن کنکور 98 تا 23 خرداد روزانه به طورمتوسط تا 7 ساعت مطالعه میکردم.

 

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

تولید و عملیات تهران و شهیدبهشتی و بعد از اون هم تحقیق در عملیات و همچنین مدیریت استراتژیک این دو دانشگاه

 

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟

به جز درس مبانی مدیریت در اسلام که فقط ماه های آخر اون رو مطالعه کردم سعی می کردم بقیه دروس رو همزمان با هم پیش ببرم البته با این تفاوت که ساعات اختصاصی به هر درس متفاوت بود. در ابتدا من برای گرایش بازرگانی مطالعه می کردم و به طور مثال زمان بیشتری را برای دروس تئوری و بازاریابی اختصاص می دادم، بعد از اون هم اولویتم روی اقتصاد و سپس ریاضی و در آخر هم اسلام بود و البته که متاسفانه و متاسفانه موفق به مطالعه دروس زبان و تحقیق در عملیات نشدم.

 

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

در درس اقتصاد که کتاب های دکتر محسن نظری به همراه کتاب 2000 تست آنها رو مطالعه کردم. در این درس مرور چندباره مطالب ضروری هست و خلاصه نویسی خیلی به تسهیل این امر کمک می کنه. به خاطر سپردن نمودار ها و تحلیل مفهومی آنها هم در پاسخگویی به سوالات کمک شایانی می دهد.

در درس بازاریابی هم کتاب آقای علیرضا مروج رو مطالعه کردم و با توجه به کنکور سال های گذشته آمادگی خوبی هم در این درس داشتم اما تفاوت نوع سوالات امسال در این درس باعث شد که پاسخ های غلط زیادی داشته باشم.

در درس تئوری هم کتاب آقای سیدرضا سیدجوادین وجلیلیان رو مطالعه کردم. به این ترتیب که ابتدا به خاطر کسب آشنایی اولیه با مباحث به صورت روزنامه وار خوندم و بعد از اون سعی کردم کامل تر اون رو مطالعه کنم سپس تست های اون درس رو زدم و بعد از تست زدن نکات ریز کتاب مشخص میشه و در هر مرتبه مرور کامل تر از مرور های قبل خواهد شد. برای تکمیل مطالعه هم از کتاب سوالات طبقه بندی شده مهرداد پرچ استفاده کردم.

در درس ریاضی هم کتاب آقای هادی رنجبران و برای آمار هم کتاب طرح 90درصد محسن طورانی رو خوندم که کتاب بسیار جمع و جور و خوبی بود.

برای درس مبانی مدیریت اسلامی هم کتاب 2000 تست رو به همراه سوالات کنکور سالهای گذشته مطالعه کردم.

یک منبع بسیار مهم در بعضی از دروس برای همه داوطلبها سوالات کنکور دکترا همون سال و سالهای گذشته خواهد بود که با خوندن این سوالات دید بازتری نسبت به نکات ریز اون درس پیدا خواهید کرد.

در تست زنی نکات مورد تاکید طراح ها و همچنین نقاط کوری که هنگام مطالعه به اونها دقت نشده است، مشخص می شود.

مرور کردن مباحث مطالعه شده و جمع بندی آنها در هفته های آخر از اهم واجبات خواهد بود.
 

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

ابتدا این مورد را عرض کنم که قبل از شروع به مطالعه در مورد گرایش های مدیریت و ادامه تحصیل و بازار کار و همچنین سرفصل های دروس اون گرایش اطلاعات لازم را کسب کنید تا مثل من نباشید که برای گرایش بازرگانی درس خوندم اما در حین انتخاب رشته متوجه علاقه ام به دروس گرایش صنعتی و مالی شدم.

برای کنکور دادن سه نکته و عنصر رو مدنظر داشته باشید:

اول: توکل بر خدا و اعتماد به خودتون و اطلاعاتتون.  نه تنها در این مسیر چند ماهه کنکور بلکه در تمام طول زندگی انسان توجه به حضور خداوند و قوت قلب گرفتن از او بسیار حائز اهمیت هست. هدف داشتن و برنامه ریزی کردن با توجه به اون هدف و فراموش نکردن هدف باعث انگیزه در انسان خواهد شد، و بدانید فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشید و رتبه شما همانی خواهد شد که به آن فکر می کنید.

دوم: انتخاب منابع خوب.  بنظر من منابع معرفی شده در سایت مدیر انتخاب های خوبی خواهند بود. نکته مهم هم همین تمرکز بر منابع هست که بنظر بنده هر کتاب رو چندین بار مطالعه کردن تاثیر مضاعف تری بر موفقیت ما خواهد داشت تا این که مدام بین کتاب های مختلف بچرخیم و دچار سردرگمی بین مباحث بشویم.

سوم: شیوه صحیح و مناسب درس خواندن.  هر شخصی باید روش مناسب درس خواندن برای خودش رو پیدا کنه و در این راه هم استفاده از توصیه های دیگر دوستان که در این سایت اومده میتونه کمک ساز باشد.

نکته مهم دیگر این هست که از همان ابتدا برنامه ریزی قوی داشته باشید و دقیقا بدانید که در هر زمانی قرار است به کجا رسیده باشید و چند درصد راه را رفته باشید.

من هربار احساس خستگی میکردم با بازکردن سایت مدیر و مرور اطلاعات مربوط به کنکوری های قبل، با انرژی و امیدوار ادامه می دادم.

هنگام مطالعه برای کنکور باید از درس خوندن خودمون لذت ببریم و درس خواندن هم بعنوان یکی از روزمرگی ها در کنار سایر فعالیت ها و علایق ما قرار بگیرد به این معنی که در هنگام مطالعه برای کنکور حتما به سایر تفریح ها و برنامه های خودمون هم اهمیت بدهیم و البته که بنظر من اگر از فضای مجازی صرفا به عنوان سرگرمی استفاده می کنیم، در مدت زمان درس خوندن اون رو به حداقل برسونیم.

در پایان هم از خانواده خودم که حقا و انصافا تاثیر مثبت بسزایی در این مسیر برایم داشتند تشکر می کنم و همچنین از عوامل سایت مدیر و اینکه امیدوار هستم که توانسته باشم بذر امید و تلاش را برای داوطلبان سالهای آینده به طور مطلوبی کاشته باشم.

یا علی