شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 09 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,565
بازدید دیروز: 43,706
بازدید کل: 151,123,247
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 152
کاربران حاضر: 153

مصاحبه سایت مدیر با حسن اشراقی رتبه 18 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته کارآفرینی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام
زبان  1.11
مدیریت در مبنای اسلام 51.11
تیوری مدیریت 48.89
ریاضی و آمار 40.35
اقتصاد 75.44
بازاریابی 40
کارآفرینی 46.67

رتبه های من به ترتیب (رتبه بدون سهمیه):
کد ضریب1: 81
کد ضریب2: 153
کد ضریب3 :86
کد ضریب4: 74
کد ضریب5: 85
کد ضریب6: 326
کد ضریب7: 18
کد ضریب8: 88
کد ضریب9: 102
کد ضریب10: 68
معدل موثر: 15.29

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من در مقطع لیسانس در رشته فیزیک مهندسی گرایش اپتیک و لیزر در دانشگاه خوارزمی تهران مشغول به تحصیل بودم و با معدل 14.11 در سال 96 فارغ التحصیل شدم
من در حین مطالعه برای کنکور سرباز و شاغل بودم

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من در اواسط دی ماه 97 شروع به مطالعه برای شرکت در کنکور ارشد و گرایش بازرگانی کردم و با توجه به مشغله های زیادم نهایتا روزی دو الی سه ساعت. اما در تعطیلات عید تلاش اصلی من شروع شد که به روزی 9 تا 12 ساعت هم رسید
به حول قوه الهی با اینکه در ابتدا بابت تاخیر دو ماهه ارشد ناراحت بودم اما میدانستم حکمتی در آن است و الحمدالله که این تاخیر باعث شد آمادگی من برای کنکور بیشتر و بیشتر شود و همچنین عاملی شد تا درس کارآفرینی را نیز به اقتضای علاقه ام به دروس مطالعاتیم اضافه کنم.
در ماه آخر نیز مرخصی گرفتم و با تمام قوا به مطالعه دروس پرداختم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب تهران گرایش بازاریابی و استراتژیک، علامه گرایش بازاریابی و بعد از آن دانشگاه تربیت مدرس بازرگانی گرایش کارآفرینی و در نهایت دانشگاه بهشتی گرایش بازاریابی
بعد از همه اینها نیز کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید دانشگاه تهران
البته با رتبه 100 در کد 7 هم میتوان دانشگاه تهران برای گرایش کارآفرینی اقدام کرد و بابت همین من منصرف شدم چرا که دیدم کارآفرینی دانشگاه تهران دست یافتنی تر از بازرگانی علامه یا تربیت مدرس است.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
همه دروس را همزمان پیش می بردم و زبان و تحقیق در عملیات را نیز حذف کرده بودم.
برای بازاریابی و تئوری بیشتری زمان و برای ریاضی و آمار کمترین زمان را اختصاص دادم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:من برای درس زبان خیلی دوست داشتم وقت بذارم و پایه اش را هم داشتم اما متاسفانه این فرصت برایم ایجاد نشد اما در مورد منابع میتونم بگم بهترین منبع زیر ذره بین می باشد و اگر از دوستان در این درس مشکل دارند یا زود به سراغش برن چون زمانبر است و اگر از لحاظ پایه با این درس مشکل دارند حذف این درس بهترین گزینه برای آنها و وقت گذاشتن برای دروس دیگر است.
اسلام:برای این درس من 2000 تست بعلاوه کلاس نکته و تست شرکت کردم و از جزوه آقای احسانی مطالعاتم انجام دادم. زمان کمی براش اختصاص دادم ولی انتظارم بیش از این درصد فعلی بود که متاسفانه محقق نشد
ریاضی و آمار: چون رشته لیسانسم مهندسی بوده زمان زیادی برای این درس اختصاص ندادم و کتاب خاصی هم نخوندم
نگاهی گذرا به کتاب آقای محمودیان انداختم که کتاب خوبی بود
بابت آمار هم فقط فصل اول یعنی آمار توصیفی را از کتاب آقای رنجبران مطالعه کردم و تستهای کنکورش هم زدم
اقتصاد: بارها و بارها کتاب آقای نظری خواندم. نکته برداری های خودم هم بود که بسیار روش مانور دادم. جزوه آقای صادقین هم مطالعه کردم. چون به این درس علاقه داشتم مشکلی بابت فهمش نداشتم ولی درس اقتصاد بشدت فراره و پیشنهاد می کنم وقت کافی برای این درس اختصاص بدید و زیاد تست بزنید و نکته برداری فراموش نشه.
تئوری: حجم این درس بسیار زیاده و بشدت هم زمان گیر
این درس زمان زیادی را از من گرفت و من هم فقط 60% کتاب آقای سید جوادین مطالعه کردم و این کتاب به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم. تستهای کنکور اصلا فراموش نشه.
بازاریابی: تستهای بازاریابی امسال سخت تر از قبل بود و برای من این سبک قابل پیش بینی نبود.. من بابت این درس از کتاب طلایی آقای مروج استفاده کردم و در مجموع از نوع کتاب و پوشش تستها راضی بودم و به دوستان پیشنهاد میکنم در صورت دسترسی به سراغ 2000 تست بازاریابی بروند
کارآفرینی: چون کار من قبل از سربازی در این حوزه بود زیاد نیاز به مطالعه نداشتم و فقط بابت این درس خلاصه ای از بسته ساما مطالعه کردم و همچنین به سراغ  تشریح کامل تست های کنکور سالهای قبل رفتم.
نکته بسیار مهم اینه که اصلا و ابدا از تستهای سال های گذشته غافل نشید (من تا 20 سال پیشنهاد میدم کاملا بررسی کنید)

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
در ابتدای امر من به دوستان کنکوری تاکید دارم از توکل و یاد خدا غافل نشوند و موضوع مهمتر اینه که خدمت به خلق الله هدف اصلی قرار بدهند و به موفقیت در کنکور به عنوان هدف نگاه نکنند. موفقیت مقصد نیست بلکه مسیره و اگر بخوام بابت موفقیت مثالی بزنم میتونم بگم که موفقیت مثل ویرگول میمونه برای اینکه ما بتونیم جملاتمون کامل کنیم.
فکر میکنم یکی از داوطلبینی باشم که بیشترین مشغله و کمترین زمان را برای مطالعه داشتم ولی به حول قوه الهی به نتیجه مطلوب رسیدم.
نکته بسیار مهم برای مطالعه اینه که از دروسی که علاقه دارید شروع کنید. هدف داشته باشید. سعی کنید الکی خودتون خسته نکنید و با سرعت متوسط و روان پیش برید تا در روزهای آخر انرژی داشته باشید تا تمام توانتون بذارید. تا لحظه آخر تلاش کنید. به هیچکس جز خودتون تکیه نکنید (منظورم دوستان کنکوری اطرافتون...به اونها توجه نکنید و خودتون تلاش کنید). منظم درس بخوانید. بابت موفقیتتون نذر کنید تا در صورت موفقیت، تجربیاتتون به بقیه دوستانی که میخواهند این راه را بروند بصورت رایگان و در راه رضای خدا منتقل کنید.
من نه آزمونی شرکت کردم و نه کلاسی رفتم اما به دوستانی که در توانشون است میگم اگر وقتش و توان مالیش دارند بابت آزمون جامع اقدام کنند تا فضای کنکور تجربه کنند.
در نهایت نیز از همسرم که تا آخرین لحظه پشتیبانم بود و به نحوی مرا تحمل کرد  و پدر و مادرم کمال تشکر دارم و از خداوند منان طلب پیروزی و موفقیت همه دوستانی را که برای رسیدن به هدفشون از هیچ تلاشی مضایقه نمی کنند خواستارم ان شاالله.
حسن اشراقی