شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 04 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,339
بازدید دیروز: 34,003
بازدید کل: 151,665,016
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 110
کاربران حاضر: 110

مصاحبه سایت مدیر با جمشید بهمنی رتبه 5 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت بازرگانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان    73.33
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام  73.33
تئوری های مدیریت  78.89
اقتصاد خرد و کلان   52.63
بازاریابی   64.44
تحقیق در عملیات سفید
ریاضی و آمار سفید
 
رتبه پنج بازرگانی
رتبه شش فناوری اطلاعات
رتبه شش کارآفرینی
رتبه شش منابع انسانی
رتبه هشت تکنولوژی
رتبه هشت بازرگانی دریایی
رتبه دوازده حمل و نقل دریایی
رتبه بیست دولتی
رتبه بیست و سه صنعتی


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور. معدل کل 16/88.
دانشجو بودم اما ترم هفت رو مرخصی گرفتم و یازده واحد باقی مانده از ترم شش را بعد از کنکور گذراندم.


از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواسط شهریور با سه ساعت شروع کردم.
در پاییز نه الی یازده ساعت مطالعه داشتم و زمستان در حدود هشت ساعت که البته از اواسط بهمن زمان و روزهای مطالعه کاهش یافت و در اواسط اسفند باز به حدود ده ساعت رسیدم.
در بهار زمان برایم مهم نبود و در هر روز با توجه به حد لازمه مطالعه می کردم که گاهی شش ساعت بود و گاهی ده و گاهی سیزده ساعت.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش مدیریت بازاریابی دانشگاه تهران

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
همه دروس را باهم پیش می بردم. اما تمرکز بسیار بیشتری روی درس های بازاریابی و تئوری داشتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
۱. زبان عمومی و تخصصی : 
ببینید من به کسانی که پایه زبان قوی ندارند مطالعه زبان عمومی و تخصصی را پیشنهاد نمی دم. و توصیه من این است که از همان ابتدا آنرا حذف کنند و با تمرکز و قدرت بیشتر به سایر دروس برسند (یکی از مهارت های شیطنت آمیز بنیادین در کنکور ارشد توان حذف عنوان بدرستی است) اما افرادی که پایه زبان خوبی دارند می توانند با بهره کشی بهینه از این درس زمینه موفقیت هر چه بیشتر خود را فراهم کنند و چه بسا مثل من که بواسطه ی زبان دو عنوان را حذف کردم؛ عنوانی را نیز حذف بکنند.
بریم سراغ اصل مطلب چه بخوانیم؟!
در زبان عمومی لغات آکادمیک به ویژه لغات ضروری تافل و ۱۱۰۰ واژه ضروری برای مطالعه مناسب تر است. من برای مطالعه این واژگان از نرم افزار ممرایز استفاده کردم‌ که بشدت واجب شده ست این نرم افزار.
برای زبان تخصصی مطالعه ده سال کنکور اخیر کفایت می کند.
نکته ای که لازم به ذکر نیست این است که تست های لغت ده کنکور اخیر را حلاجی کنید!!
 
۲. مدیریت اسلامی :
کتاب دکتر مقیمی و درصورت در دسترس بودن تهیه جزوات خلاصه شده از این کتاب. درسی است که لذت چندانی از مطالعه نمی دهد و ارتباط با آن سخت است در نتیجه هرچه متدی پیدا کنید که وقت کمتری از شما بگیرد بهره بیشتری از زمان خود می برید. خود را غرق در این درس نکنید چرا که بی فایده است!
 
۳. تحقیق در عملیات:
کتاب دکتر عارفه فدوی.
این درس را بهتر است با کمک استاد و یا دوستی مسلط بخوانید چون یکسری ریزه کاری دارد. من چندین ماه در کنار یکی از اساتید تازه کار این درس که ادعای تضمین چهل درصد را داشت تلاش کردم و بخاطر اشتباه در انتخاب استاد متاسفانه در پایان این درس را حذف نمودم. به دوستان اکیدا هشدار می دهم که در کنکور پیش روی خود در دام چنین پول‌پرستان بی‌بهره از علم نیافتاند و هرآنکه درصدی را برایشان تضمین نمود یقین کنند که کاسه ای زیر نیم کاسه اش دارد.
 
۴. اقتصاد خرد و کلان:
اقتصاد بسیار شیرین و روان است!
کتب خرد و کلان دکتر محسن نظری کفایت می کند. من از جزوه های کمک آموزشی سایت آقای عمرزاده در کنار کتاب خرد دکتر نظری نیز استفاده کردم که به روانی در درک آن مطلب بسیار کمک نمود و با خواندن خرد به تنهایی به درصد ۵۲ دست یافتم.
 
۵. ریاضی و آمار:
این عنوان را حذف نمودم و اگر به گذشته برمی گشتم به جای تلاش بی حاصل در تحقیق در عملیات زمان خود را صرف این درس به ویژه آمار می کردم.
 
۶. بازاریابی: 
من زمان و انرژی فراوانی رو صرف این درس کردم و بسیار از مطالعه آن لذت می بردم.
این درس را در شهریور ماه با کتاب کاتلر و کتاب دکتر الوداری شروع نمودم و سپس به سراغ کتاب مدیریت بازاریابی استاد مروج رفتم و تا روز کنکور این کتاب را به عنوان منبع اصلی این درس استفاده کردم.
 
۷. تئوری های مدیریت:
یکی از جذاب ترین عناوین مجموعه ی مدیریت است که تا بخواهید به شما درس زندگی می دهد!
بیشتر از هر درسی تئوری های مدیریت را مطالعه نمودم چرا که از خواندنش سیر نمی شدم. به جرات می توانم بگویم تا قبل از بهار روزانه سه ساعت و بعد از بهار میانگین پنج ساعت این درس را مطالعه می کردم که هیچگاه احساس دلزدگی و خستگی نیافتم.
موفقیت در این درس تنها یک راز دارد، ساده و سخت: "تک تک جملاتش را بفهمید!".
برخلاف مدیریت اسلامی که میتوان با حفظ نمودن به درصدی حدود هفتاد و پنج رسید این درس را اگر حفظ کنید به قهقرا می روید. چرا که حجم مطالب و تنیدگی میان آنها بسیار بالاست و اگر مبحثی درک نشود با اختلاط در سایر مباحث شما را درمانده و زمین گیر میکند اما اگر بدنبال درک آن بروید یقینا رستگار می شوید!

مطالعه این درس را با کتاب مبانی سازمان و مدیریت دکتر مقیمی آغاز نمودم و بعد به سراغ کتاب دکتر جوادین رفتم. اما آنچه که بیش از هر چیز دیگر در این درس یاریم داد تدریس های دکتر محرابیون بود.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
کنکور یک رقابت ناعادلانه است که توان سنج دانش و جایگاه علمی شما را ندارد و پر از ظلم است، اینکه چرا چنین ستمی بر ما دانشجویان روا داشته می شود را هر یک‌ خوب می دانیم، بماند! غرض این است که شما هرآنچه که تلاش کنید و زحمت بکشید حماقت پشت کنکور می تواند شما را زمین بزند پس از همین ابتدا بدانید که همه چیز تحت کنترل شما نیست ولی شما باید آنهایی را که می توانید کنترل کنید، به بهترین نحو انجام دهید و همواره امید را در دل خود پرورش دهید.
بهترین منابع را بیابید. از حذف درس نترسید. برنامه ریزی کنید. از آن برنامه بازخورد بگیرید. تمرکز داشته باشید و نگذارید مشکلات ریز و درشت مانع اجرای آن برنامه بشود.
حرف آخر: "هیچگاه کیفیت را فدای کمیت نکنید! بهتر است شما پنجاه درصد از تئوری را بخوانید و آن پنجاه درصد را صد در صد مسلط باشید تا آنکه صدر درصد تئوری را بخوانید و تنها بیست درصدش را مسلط باشید."