شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 33,569
بازدید دیروز: 27,889
بازدید کل: 151,712,135
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 132
کاربران حاضر: 132

مصاحبه سایت مدیر با احسان زائری رتبه 31 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته کارآفرینی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
احسان زائری هستم رتبه 31 کارآفرینی
زبان انگلیسی 56.67
مدیریت از دیدگاه اسلام 0
ریاضی و آمار 0
تئوری مدیریت 36.67
اقتصاد خرد و کلان 77.19
بازاریابی 44.44
مبانی کارآفرینی 64.44
 

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید

 لیسانس در رشته مهندسی برق از دانشگاه آزاد اسلامی با معدل 14.04
در حین مطالعه برای کنکور به صورت پاره وقت مشغول کار بوده ام البته غیر مرتبط با تحصیلات دانشجویی
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از آذر ماه مطالعه برای کنکور رو شروع کردم و پیشرفت خیلی خوبی داشتم،  بیشتر از یک ماه مطالعه رو ادامه دادم و به طور متوسط 5 الی 6 ساعت رو صرف درس خواندن کردم اما متاسفانه به علت مشکلات شخصی خانوادگی ادامه مطالعه رو رها کردم و از شرکت در امتحان منصرف شدم. از اواسط اردیبهشت ماه از آنجایی که تاریخ امتحان کارشناسی ارشد به علت سیل در کشور تغییر کرد بیشتر از یک ماه وقت داشتم برای برگشت به رقابت و در این مدت روزانه 13 تا 15 مطالعه داشتم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران کارآفرینی ( گرایش کسب کار )
دانشگاه شریف ( سیاست گذاری علم و فن آوری )
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
به نظرم چیزی که در ابتدا تعیین کننده است تشخیص صحیح نقاط ضعف و قوت در دروس می باشد. قطعا اولویت باید با درس های باشد که ضریب بالاتری دارد درضمن محدودیت زمانی در امتحان رو باید در نظر گرفت. ممکنه است اصلا قادر نباشید تمام دروس رو مطالعه کنید، در این صورت باید بر مزیت های رقابتی خود نسبت به دیگران تاکید نماید و نقاط ضعف رو تا حد امکان بر طرف نمایید. برای مثال من در درس زبان و اقتصاد به واسطه مطالعات گذشته چنین مزیتی را احساس می کردم و درس کارآفرینی را سعی کردم به شدت مطالعه نمایم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان انگلیسی ( راستش اطلاعات خاصی ندارم در مورد کتاب های موجود چرا که از سالها قبل زبان را خارج از مدرسه فرا گرفته ام و برای کنکور هم مطالعه نداشتم)
اقتصاد ( کتاب های دکتر نظری در اقتصاد خرد و کلان همه چیز را پوشش داده است. تمام فصول را به غیر از خواندن باید فهمید و یک بار تمام تست ها را مطالعه نمود. این درس به شدت فرار می باشد برای همین سعی کنید نکات کلیدی را یاداشت کنید تا وقتی در انتها سراغ تست ها برمی گردید لازم نباشد زیاد درگیر کتاب شوید. در ضمن تست های دانشگاه آزاد لازم نیست فقط دولتی را بزنید)
تئوری مدیریت ( کتاب مدیریت مقیمی حتما باید مطالعه شود و کتاب مدیریت الوانی کمی قدیمی است اما همچنان مفید و همچنین کتاب رابینز رو باید حتما بخوانید. به نظرم تئوری جزء درس های می باشد که باید از ابتدا شروع کرد و تا انتهای کار همچنان خواند. تست های فصول مختلف را هم اگر وقت داشته باشید بزنید نوع سوالات را برایتان واضح تر می کند )
بازاریابی ( من فقط کتاب بازاریابی داور ونوس .... را خواندم و با توجه به محدودیت زمانی ، فقط جواب بعضی از فصول 2000 تست را مطالعه کردم )
کارآفرینی ( کتاب مبانی کارآفرینی و کتاب جامع کارآفرینی برای کسانی که به درصد های بالا فکر می کنن توصیه می شود )

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اولین و مهترین چیز دنبال کردن رویاهاتون هستش، دقیقا همون چیزی که امکان شدن به شما می ده. باور کنید که رویا داشتن به شما توان مطالعه سنگین و گذشتن از خیلی چیزهای که ممکنه دوست داشته باشید و نهایتا رسیدن رو میده. من شخصا چون از فنی مهندسی به سمت علوم انسانی کشیده شدم و مطمئن هستم که تعداد افرادی که وضعیت مشابه دارن کم نیست توصیه می کنم استعداد های درونی تون رو کشف و دنبال کنید. با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان.