شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 44,624
بازدید دیروز: 33,746
بازدید کل: 151,756,936
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 425
کاربران حاضر: 427

مصاحبه سایت مدیر با وحید حیاتی رتبه 15 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت دولتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه داوطلبان عزیز
تئوری مدیریت 65.56% ، منابع انسانی 53.33 % ، اقتصاد 36.84 % ، مالیه و بودجه 33.33% ، مدیریت اسلامی 8.89 % ، ریاضی و زبان هم سفید. 
رتبه 15 مدیریت دولتی (بدون سهمیه) -  رتبه 85 بدون سهمیه مدیریت منابع انسانی
معدل موثر :  17.29

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من  فارغ التحصیل رشته مدیریت دولتی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16.06 بودم و در زمان شروع دوره مطالعه برای کنکور ارشد وقتم آزاد بود.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
 خب راستش من بعد از کارشناسی بلافاصله رفتم خدمت و تا 21 ماه بعد یعنی اوایل سال 95 خدمت بودم. و با یک وقفه دو ساله و فاصله گرفتن از درس و دانشگاه کارم سخت بود و چندان حوصله درس خوندن نداشتم چند باری هم تلاش کردم اما زیاد نتونستم با درس و کتاب ارتباط برقرار کنم . تقریبا بیخیال ادامه تحصیل شده بودم تا اینکه دوستم آقای حامد کرمی (هم اتاقی دوره دانشگاه ) که تا دو ماه قبل از کنکور هم سرباز بود با من تماس گرفت و گفت در شرایط سخت خدمت در حال درس خوندن برای کنکور ارشد هست و تشویقم کرد تا شروع به خوندن کنم. در واقع من از اواخر دیماه به صورت جدی شروع به درس خوندن کردم و با توجه به اینکه وقت زیادی رو از دست داده بودم در روز بین 8 تا 10 ساعت مطالعه مفید میکردم حتی روز عید و 13 بدر هم درس خوندم و البته درس ریاضی و زبان رو بخاطر وقت محدود کاملا رها کردم.

کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
از جایی که کارشناسی در دانشگاه علامه طباطبایی بودم ، دوست دارم بازم برگردم دانشگاه علامه و منابع انسانی دانشگاه علامه رو بخونم.

منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
-        مهمترین درس مجموعه مدیریت که خیلی هم تاثیر گذار هست بنظرم تئوری های مدیریت هست. خب منابعی که سایت مدیر معرفی کرده کاملا مناسب هست. از جایی که حجم این درس به شدت زیاد هست و تعداد منابع بالایی داره ، وقت زیادی رو از داوطلب می گیره ، من میتونم با یقین بگم که بیش از 50% سوالات از کتاب مبانی مدیریت دکتر مقیمی بوده در این دو سال اخیر . این کتاب بسیار سنگین ولی منبع اصلی تئوری های مدیریت هست که بخش قابل توجهی از سوالات رو پوشش داده است. حتی کنکور امسال 2 سوال از 15 سوال درس منابع انسانی از فصل منابع انسانی این کتاب طرح شده بود. اگر دوستان وقت زیادی برای خوندن منابع تئوری مدیریت ندارند پیشنهاد میکنم حداقل کتاب مبانی دکتر مقیمی را از دست ندهند و البته کتاب تست پرچ .
-        برای درس منابع انسانی که تقریبا درس جدیدی هست و منبع مشخصی هم نداره ،  کتاب منابع انسانی دکتر قلی پور ، پوشش بیشتری از سوالات داده و اگر بخوام فقط یک منبع  پیشنهاد بدم کتاب دکتر قلی پور رو پیشنهاد میدم . امسال منابع انسانی از 7 منبع مختلف طرح شده بود که بیشتر پوشش سوالات از کتاب قلی پور بود .
-        بودجه و مالیه منبع مشخصی نداره ولی من رفرنس هایی که سایت مدیر معرفی کرد رو خوندم و راضی هم بودم. امسال سوالات خوبی داده بودن که تقریبا نصفش تکراری بود و از سوالات کنکور سال های قبل بود. اما متاسفانه من با بی دقتی زیاد این درس رو خراب کردم.
-        اقتصاد که فقط  خرد وکلان دکتر نظری کافیه و اگر این کتاب رو خوب بخونید خیلی خوب هم می تونید از پس سوالاتش بر بیاید. این درس به شدت فرار هست و مرور زیادی رو می طلبه ، اشتباهی که من کردم و مرور کمی داشتم ، در واقع شما هر بار که این درس رو مرور می کنید مطالب جدیدی هم یاد می گیرید. حتما تست های آخر فصل رو بزنید ، کاری که من نکردم و توی دردسر افتادم همه سوالات آشنا بود ولی به دلیل مرور ضعیف و تست نزدن سر جلسه ضعیف عمل کردم و درصدی که براحتی میشد به دست آورد رو از دست دادم.
-        درس مدیریت اسلامی امسال سوالات واقعا سخت و عجیب بود در مقایسه با سال های قبل ، من خودم را برای درصد حداقل 70 آماده کرده بودم ولی با دیدن سوالات نا امید شدم و البته درصد بسیار ناچیزی بدست آوردم . ولی بعدا فهمیدم که منبع اصلی سوالات امسال کتاب مدیریت اسلامی دکتر مقیمی بود که من داشتم ولی به دلیل حجم زیاد نخوندمش و فقط به خلاصه ای ازش بسنده کردم و کتاب 2000 تست رو هم زدم.
-        البته برای دروس مدیریت اسلامی ، تئوری مدیریت و بودجه مالیه برای مرور از فلش کارت های دی ال ام هم گاهی استفاده می کردم ، ولی بیشتر ترجیحم روی کتاب ها بود. در ضمن در هیچ کلاس و کنکور آزمایشی هم شرکت نکردم .
* دوستان عزیز دقت داشته باشید که منابع رو مدام تغییر ندید یک منبع را با مشورت و مطالعه با دقت انتخاب و تا آخر بخونید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
خب من به عنوان کسی که در مسیر خوندنم مشکلات زیادی وجود داشت و به شدت ذهن و روان رو درگیر می کرد ، توصیه می کنم اول به خودتون باور داشته باشید ، و بعد هدف و چشم اندازی رو برای خودتون مشخص کنید و تمام تلاشتون رو برای رسیدن به هدفتون بکنید ، یادتون باشه توی کنکور کسی برنده است که تا آخرش تلاشش رو بکنه نه وسطش جا بزنه و خسته بشه. یادتون باشه فردا هیچ کسی جز خودتون پاسخگوی دلتون نخواهد بود ، پس خوب فکر کنید ، درست انتخاب کنید و با قدرت پیش برید.
در پایان از سایت خوب مدیر تشکر ویژه دارم ، من فکر می کنم سایت مدیر و همین مصاحبه ها و رفرنس هایی که به اشتراک می گذارد بهترین و جامع ترین توصیه ها رو به داوطلبان عزیز به صورت کاملا رایگان داره انجام میده ، سعی کنید از کسانی که راه شما رو رفتند مشاوره بگیرید ، که در این زمینه اگر به کسی دسترسی ندارید مصاحبه های سایت مدیر عالی هستند.من خودم که هر وقت به انرژی نیاز داشتم سری به سایت مدیر می زدم.
همچنین از دوستانم آقای حامد کرمیو مشاوره های آقای محمد زیادی ( دانشجوی ارشد منابع انسانی دانشگاه تربیت مدرس) که واقعا دم گرمی داشتند و کمک شایانی در خصوص منابع درسی و نحوه مطالعه دروس کردند تشکر و قدردانی می کنم.
برای همه داوطلبین عزیز آرزوی موفقیت دارم.
وحید حیاتی