شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 17,611
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,153,819
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 48
کاربران حاضر: 48


مصاحبه سایت مدیر با الیاس قنبری رتبه 94 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت بازرگانی
 

v     ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا، با تشکر از شما، درصد های بنده در کنکور ارشد سال ۹۵ به این صورت بود که زبان انگلیسی 48.89 درصد، مدیریت اسلام 31.11 درصد، ریاضی و آمار و اقتصاد خرد و کلان 40 درصد، تئوریهای مدیریت 34.44 ، تحقیق در عملیات 33.33 درصد و بازاریابی 46.67 درصد و رتبه 94 بازرگانی، رتبه 107 آی تی و 144 صنعتی را کسب کردم.
 
v     رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من در رشته مهندسی صنایع و با معدل 14.96 از دانشگاه صنعتی سجاد مشهد در سال ۹۲ فارغ التحصیل شدم. پس از آن به مدت دو سال مشغول به کار بودم تا اینکه در مهرماه سال ۹۴ برای شرکت در آزمون ارشد کارم را رها کردم تا با توجه به شرایطم و اهدافی که داشتم بتوانم مدت بیشتری درس بخوانم و رتبه خوبی بدست آورم.
 
v     آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
من با توجه به سطح زبان متوسطی که داشتم از مرداد ۹۴ در کلاس زبان ارشد شرکت کردم تا مهارت بیشتری در این درس کسب کنم. سایر درسها را به دلیل نزدیکی رشته مدیریت به صنایع، خودم مطالعه کردم و در هیچ کلاسی به صورت ترمی شرکت نکردم. فقط در یک دوره سه روزه تئوریهای مدیریت و یک دوره یک روزه نکته و تست تحقیق در عملیات شرکت کردم که برای کسب اعتماد به نفس، بسیار به من کمک کرد.
شرکت کردن در آزمونهای آزمایشی نیز بسیار مهم است و سهم بزرگی در موفقیت من داشت. توصیه میکنم شرکت در آزمون‎های آزمایشی را جدی بگیرید. زیاد فرقی نمی کند که کدام موسسه را برای آزمونهایتان انتخاب میکنید، بلکه چیزی که حائز اهمیت است این است که چقدر از مطالب آن استفاده و ضعف هایتان را برطرف می کنید.
 
v     از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از مهرماه ۹۴ شروع به درس خواندن کردم که در این بازه به علت فوت یکی از بستگان نزدیکم با وقفه ای یک ماهه مواجه شدم ولی به طوری کلی شش ماه درس خواندم که اوایل میانگین روزی ۷ ساعت مطالعه داشتم و هرچه به پایان نزدیک میشدم این عدد به ۹ ساعت نیز افزایش یافت.
 
v     کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
من کلیه گرایش های بازرگانی دانشگاههای تهران، بهشتی و تربیت مدرس را انتخاب کرده ام.

v     کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای زبان پیشنهاد میکنم کسانی که ضعیف هستند و همین امسال میخواهند در کنکور شرکت کنند، آن را کلا کنار بگذارند و تمرکز خود را روی سایر دروس بگذارند. اما اگر قصد شرکت در کنکور دو سال دیگر یا بیشتر را دارند حتما به کلاس بلندمدت بروند و روزانه مطالعه کنند تا به سطح قابل قبولی برسند. کسانی که هم سطحشان متوسط است، روزانه لغت مطالعه کنند و تست زنی داشته باشند. با توجه به اینکه تعداد سوالات گرامر ۵تا بیشتر نیست، تاکید بیشتری بر یادگیری لغات می شود. لغات ۱۳ سال کنکور سایت مدیر را هم پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید.
برای مدیریت اسلام جزوه خلاصه استاد پورشفیع به همراه ۱۰۰۰ تست ایشون رو پیشنهاد میکنم.
برای اقتصاد کتابهای دکتر محسن نظری و سوالات سال های قبل کنکور کفایت میکنه.
برای ریاضی و آمار کتاب‎های رنجبران کافیه اما خیلی ها معتقدند که مطالب اضافی هم زیاد داره و وقت گیره. اینکه داوطلبان کتابهای ایشون رو مطالعه کنند یا به کلاس برن، به شرایط هر نفر بستگی داره و باید خودشون بهترین رو انتخاب کنند.
برای تحقیق در عملیات کتاب دکتر عارفه فدوی و دکتر یگانه کتاب های خوبی هستند. اما نکته ای که راجع به کتاب دکتر فدوی وجود داره اینکه خیلی از نکات در تستها نهفته است و در متن درس به اون ها اشاره ای نشده و یا اگر اشاره شده چون با مثال همراه نیست، قابل درک نخواهد بود؛ بنابراین پیشنهاد میکنم اگر این کتاب رو انتخاب کردید، کلیه تست های اون رو بزنید و نکاتش رو یادداشت کنید و پس از گذشت مدتی دوباره به سراغ اون تستها و نکاتی که یادداشت کردید برید تا ملکه ذهنتون بشه. ضمن اینکه حضور در کلاس نکته و تست دکتر یگانه برای شخص بنده که به کتاب اکتفا کرده بودم، بسیار مفید بود.
برای بازاریابی فلش کارت های DLMفوق العاده هستند ولی به تنهایی کفایت نمیکنند (با توجه به اینکه امسال کتاب مسینگهام هم به منابع این درس اضافه شده که البته بنده مطالعه نکردم). با توجه به اهمیت این درس پیشنهادم برای کسی که وقت زیادی داره اینه که ابتدا کتاب مدیریت بازاریابی آقای مناجاتی به دقت مطالعه بشه و سپس فلش کارت‎های DLMو در نهایت کتاب مسینگهام. برای کسانی که وقت کمتری دارند خواندن فلش کارت پیشنهاد نمیشه و اگر کسی وقت خیلی کمتری داشت به جای کتاب مسینگهام میتونه خلاصهای که آقای خورشیدی از این کتاب تهیه کردند رو مطالعه کنه.
برای تئوریهای مدیریت توجه کنید خواندن فلش کارت بدون داشتن پیش زمینهکاملا اشتباه است. پیشنهادم اینه اول منابع خونده بشه و بعد سراغ فلش کارتهایDLM برین. اگر کسی فرصت یا حوصلش کمتره اصلا سراغ فلش کارت نره، چون خواندن چهار هزار تا فلش کارت زمان و اعصاب زیادی می خواهد. اگر کسی مایل نبود که منابع رو تک تک بخونه میتونه کتاب مدرسان شریف رو تهیه کنه که کاملا جامع هستش و همه مباحثو پوشش میده.
در خصوص فلش کارت‎های DLM(چه بازاریابی و چه تئوری‎های مدیریت) پیشنهادم اینه که ترتیب فلش کارت‎هارو بهم نزنید و سعی کنید اون هارو با دقت و پشت سرهم بخونید تا پیوستگیش از بین نره (هرچندDLM  پیشنهاد میکنه که فلش کارت هایی که یاد ندارید رو به خانه اول جعبه برگردونید اما تجربه به من نشون داد این کار اشتباهه و پس از مدتی تصمیم گرفتم ترتیب فلش کارت‎ها رو بهم نزنم و بجاش با دقت بیشتری اونها رو مطالعه کنم)
 
v     به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظر من برای موفقیت در کنکور سه عامل وجود دارد که در کنار هم موثر خواهند بود. اول خودباوری، بعد برنامه ریزی و در نهایت تلاش.
بنده کسی بودم که هیچوقت به دانشگاههای بزرگ فکر نمیکردم و خودم را در حد آنها نمیدیدم، اما پس از ناکامی در کنکور ارشد سال ۹۳ مصمم شدم و توانستم خودم را باور کنم که من هم میتوانم و اگر تجربه ای که الان دارم را نُه ماه پیش داشتم قطعا رتبه تک رقمی می آوردم، اما متاسفانه چندین اشتباه بخصوص در درس تئوریهای مدیریت و اقتصاد موجب شد تا من به هدف اصلی‎ام که کسب رتبه تک رقمی بود نرسم. اینکه میبینید صحبت هایم طولانی شد به این دلیل است که دوست ندارم کسی که در این راه هزینه میکند، به خاطر نداشتنِ تجربه یا سهل انگاری به هدف خود نرسد. میخواهم بگویم که هر کسی می تواند رتبه خوب بیاورد. کافیست ۶ ماه عزم خود را جزم کنید و درس بخوانید. خصوصا در رشته مدیریت که مباحث زیاد سنگین نیستند و عموما قابل فهم بوده و کسب رتبه تک رقمی کاملا دست یافتنی است. به دوستانی که در این راه قدم می گذارند توصیه اکید دارم یا صد در صدِ توان خود را به کار گیرند یا کلا سراغ ارشد نروند. چون به نظر من وقتی می شود با تلاش رتبه زیر ۱۰۰ بدست آورد، کسب رتبه های بالاتر از آن، بی معنی است. در واقع کسب رتبه خوب ارتباطی با هوش نداشته و فقط به همان سه عامل اول مربوط میشود، شک نکنید.
با توجه به اینکه از این پس کنکور ارشد در اردیبهشت ماه برگزار می شود، توصیه‎ی اکید من به داوطلبان این است که تا ۱۵ اسفند کلیه مطالبی را که می خواهند بخوانند را به پایان برسانند و از دو ماهِ باقیمانده یک ماه را به مرور مطالب و خواندن نکاتی که قبلا یادداشت کرده اند، بپردازند و یک ماه پایانی را نیز صرف تست های سال‎های گذشته کنند. اعتقادم بر این است که دو ماه پایانی دورانی است طلایی، زیرا ضعف ها و اشتباهات شما در این مدت مشخص خواهند شد و فرصت برای پوشش دادن آن ها فراهم است.
پیشنهاد دیگرم در رابطه با دوستان و اطرافیان است. لطفا کسانی را که ناامیدتان می‎کنند و قصد دارند تا توانایی شما را زیر سوال ببرند، از خود دور کنید. انتخاب دوستانی که به صورت جدی برای ارشد رقابت میکنند بسیار حائز اهمیت است، زیرا همین دوستان هستند که در بازه هایی که خسته می شوید انگیزه را به شما برمیگردانند.
در نهایت می خواهم از این فرصت استفاده کنم و تشکر کنم از عزیزانی که همراهم بودند. ابتدا خدا را شاکرم که مرا یاری کرد و سپس از پدر و مادر عزیزم ممنونم که دعاگوی من بودند. . از شریک زندگیم که دوری مرا تحمل کرد و مرا بسیار حمایت نمود ممنونم. از اساتید بزرگوارم دکتر یگانه، استاد پور شفیع و استاد قاسمی صمیمانه قدردانی می کنم. همچنین از دوستان خوبم که راهنمای خوبی برای رقابت در این ماراتُن بزرگ بودند، تشکر میکنم. از سایت مدیر نیز که این فرصت را به من تا تجربه خود را با داوطلبان عزیز در میان بگذارم سپاسگذارم.