شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 13,837
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,150,045
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 127
کاربران حاضر: 128

مصاحبه سایت مدیر با سیدرضا خادمی رتبه 70 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت بازرگانی
 

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ضمن عرض سلام خدمت کاربران محترم سایت مدیر،

جا داره که در ابتدا از مدیران سایت مدیر تشکر کنم به خاطر راهنمایی داوطلبان در طول این مسیر دشوار.

بنده سید رضا خادمی هستم رتبه 70 بازرگانی، 312 دولتی، 328 صنعتی، 101 فناوری اطلاعات، 225 تکنولوژی، 1105 مالی، 154 کارآفرینی، 110 منابع انسانی و درصدهای

زبان 50 ، اسلامی 8.89 ، ریاضی آمار 8.33 ، تئوری مدیریت 41.11 ، اقتصاد 30 ، تحقیق در عملیات 8.89

بازاریابی 75.56 را کسب کرده ام.


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند بودم و با معدل 16.20 فارغ التحصیل شدم و برای دوره مطالعه کنکور از اوایل مهر همه چیز را تعطیل کردم و هر روز کتابخانه میرفتم برای مطالعه لذا شاغل یا دانشجو نبودم.


آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

2 کلاس شرکت کردم یکی آمار و دیگری تحقیق در عملیات، کلاس ها از لحاظ محتوا خیلی خوب بودند ولی من چون کمی با ریاضیات و محاسبات و غیره میانه خوبی نداشتم نتونستم بهره کافی ببرم، مطمئنا اگر گام به گام با کلاس پیشرفته بودم شاید درصد های بالاتری زده بودم ولی بسیار حیف که جلسات آخری کلاس را شرکت نکردم و به خاطر کم علاقگی به این دروس درصد های خوبی کسب نشد.

در آزمون آزمایشی معیار مهم من قیمت بود چون استدلال کردم که همه موسسات آزمون های آزمایشی، نیم نگاهی به سوالات کنکور دارند و تقریبا سطح کیفی سوالات باید شبیه به هم باشد لذا در 3 مرحله نهایی آزمون جامع سازمان سنجش شرکت کردم و معمولا در این امتحانات رتبم بین 10 تا 30 بود و در کل راضی بودم، در این حوزه نصیحتی که بنده حقیر می تونم به دوستان کنکوری عزیز ارائه بدم این هست که زیاد درگیر اسم و برند و تبلیغات فلان استاد و فلان آموزشگاه و غیره نشوید، مطمئن باشید وقتی در یک کلاس درس یک نفر رتبه برتر می شود و یک نفر اصلا مجاز به انتخاب رشته نمی شود نمی توان عامل موفقیت را استاد یا موسسه یا آزمون آزمایشی آن فرد دانست بلکه روشن ترین دلیل موفقیت هر داوطلب فقط و فقط خود آن فرد است.

دوستان زیادی داشتم که اعتماد به نفس آنها صرفا وابسته بود به اسامی اساتید و موسساتی که می رفتند و امید داشتند که چون با فلانی کلاس دارند دیگر فلان درس را صد در صد خواهند زد غافل از آنکه مهم تلاش خودشان است که می تواند قبولیشان را تضمین کند.


از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

تقریبا از هفته اول مهر شروع به مطالعه کردم، چند هفته اول صبح دیر از خواب بیدار می شدم و شبها هم به اتلاف وقت سپری می شد، شاید به طور مفید 4 - 5 ساعت میخوندم، کم کم متعهد تر به مطالعه شدم و هر روز صبح راس ساعت 8 در کتابخانه حاضر بودم و ساعت خوابم رو مرتب تر کردم و تونستم مطالعه رو برسونم به روزی 8 ساعت و یک ماه نیم آخر رو هم معمولا روزی 10 ساعت می خوندم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

بنده علاقه مند بودم که در دانشگاه تهران ادامه تحصیل بدم و اولویت اولم هم مدیریت فناوری اطلاعات هست انتخاب های اصلی بنده اول مدیریت فناوری اطلاعات روزانه و شبانه (هر سه گرایش) دانشگاه تهران رو شامل میشه و بعد از اون روزانه و شبانه بازرگانی (هر دو گرایش ) دانشگاه تهران و بعد هم بهشتی و علامه و .... به همین ترتیب.


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان : زبان من خوب بود ولی تو کنکور درصد مورد نظرم رو نزدم فک میکرد بالاتر خواهم زد، کتابی براش نخوندم ولی یک ماه آخر تستهای سالهای گذشته رو میزدم، به هیچ وجه به کارگاه و همایشهای معجزه آسای حفظ چند میلیون لغت در یک روز و اینجور حرفا اعتقاد نداشتم و لغت نخوندم، بیشتر روی زبان تخصصی متمرکز شدم که با متد خودم هم میزدم، بیشتر درباره روش زدن این نوع تست توضیح میدم شاید به کار دوستان بیاد:

اول سوالا رو بخونین، اگر کلمه ای رو نمی فهمیدین درگیرش نشید، جلوی سوال به زبون خودتون بنویسین که سوال در کل چی میخواد، مثلا مینویسیم فلان دانشمند چی کشف کرده، برای همه سوالات که این کارو انجام دادیم متوجه میشیم که در نهایت تو متن باید دنبال 5 تا قضیه بگردیم که به زبون خودمون هم میدونیم چی هستن این قضایا.

وارد متن میشیم خیلی روزنامه وار میخونیم و حواسمون هست که ذهنمون به طور ناخودآگاه فقط داره دنبال یه سری قضیه خاص می گرده لذا به هیچ وجه قرار نیس درگیر معنی کردن لغت به لغت متن بشیم، فقط کافیه که جاهای مهم مرتبط با قضایا مورد نظر رو خط بکشیم و در نهایت با توجه به گزینه ها و بخش های خط کشی شده سوالات رو جواب بدیم، مطمئن باشید جواب میده.

اسلامی: نمیدونم چی بگم دربارش، کتاب افجه ای رو کامل خوندم، یه فایل هم بود تو سایت دی ال ام که خلاصه 5 تا کتاب بود رو خریدم و از اونم 2 تا کتاب خوندم ولی رفتم سر کنکور 3-4 تا بیشتر نتونستم بزنم :D

ریاضی و آمار: آمار رو من باهاش ارتباط برقرار نکردم ولی یه جزوه هست که آقای طورانی آخر دوره هاشون به بچه ها میدن اگر من اونو جدی تر خونده بودم شاید خوبتر میزدم ولی تو آمار من کلا تنبلی پیشه کردم، ریاضی هرچند خوب نزدم ولی بهترین منبعی که دیدم کتاب آقای نامی بود، اگر یکم علاقه مند باشید فقط و فقط همین کتاب کفایت میکنه، برای ریاضی کلاس رفتن رو پیشنهاد نمیدم، معمولا هرکی پیش هر استادی میرفت میگفت از اول ریاضی شروع کرده و می خواد تا نهایت ریاضی پیش بره در صورتی که من فک میکنم ریاضی رو اگه 30 - 40 بزنید بسه، لازم نیس اندازه 100 درصد کلاس رفت.

تئوری های مدیریت: صمیمانه خدمت دوستان عرض میکنم سمت منبع دیگری به جز فلش کارت های DLM نروید، من یک ماه اول چندین کتاب مدیریتی خریدم همشونو یکم خوندم ولی چیزی تو ذهنم نمیموند تا اینکه فلش کارت رو شروع کردم، فوق العاده بود، به جز فلش راه دیگه ای برای این درس سراغ ندارم ولی در کنارش کتاب تست آقای پرچ رو هم بزنید خوبه.

اقتصاد: فقط و فقط و فقط کتابهای اقتصاد خرد و کلان جناب آقای نظری سعی کنید حتما یکبار خیلی سریع کلیات فصل ها را بخوانید مطمئنا فصل هایی هستن که براتون جذابن و شاید فهمش براتون ساده تر باشه، اون فصل ها رو ببیشتر بخونید اگر بخوام مثال بزنم میتونم به فصل تورم و بیکاری اشاره کنم که بیشتر باید درکش کرد و فصل خیلی جالبیه، پیشنهاد میدم در حین مطالعه نوت برداری یا خلاصه نویسی کنید و در دوره های مطالعاتی کوتاه مدت به سرعت اول خلاصه ها را بخوایند سپس تست های سراسری و آزاد رو تقسیم کنید و توی چند نوبت بزنید ( مثلا یه نوبت تست های مضرب 2 یه نوبت تست های مضرب 3 و ... )، من خودم بخش خودآزمایی و صحیح غلط رو نمیزدم چون چند برابر کنکور سخت بودن و من معمولا خراب میکردم و حالم گرفته میشد.

تحقیق در عملیات: کلاس آقای دکتر سپندار رو پیشنهاد میدم و در کنارش کتاب خانم فدوی رو مناسب میدونم، این درس هم از دروس محبوب من نبود ولی دوستانی داشتم که از این راه به خوبی نتیجه گرفتن.

بازاریابی: اگر توی این درس درصد خوب میخواین فقط و فقط فلش کارت DLM، خیالتون از بازار راحت میشه و اطمینان دارید که یه درصد بالای شما حتما بازار خواهد بود ( خودم فکر میکردم 93 زدم ولی بعضی از تستا عجیب غریب بود امسال و طراح از یه دید دیگه یه جور دیگه جواب داده بود ! ) من دی ال ام رو تقریبا 20 روز مونده به کنکور تموم کردم و برای اینکه فراموش نشه تست های آخر فصل کتاب آقای مناجاتی رو یک روز در میون میزدم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

در نهایت میخوام تاکید کنم که منبع، کلاس و آزمون خوب فقط 20 درصد راه هست، 80 درصد راه تلاش، اراده، امید و تمایل خود شما عزیزان هست و جا داره که اینجا از سایت مدیر، خانواده محترمم، آقای مهندس صادقی آهنگر و سرکار خانم مهندس سیدی نیک که در این راه به من مشاوره ها و کمک های زیادی کردند تشکر کنم.