شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 15 مهر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 28,558
بازدید دیروز: 26,909
بازدید کل: 155,948,463
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 141
کاربران حاضر: 143


مصاحبه سایت مدیر با رضا رندی رتبه 27 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام و عرض ادب
درصد های بنده:
زبان عمومی و تخصصی: ۳۴.۴۴
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: ۷۷.۷۸
تئوری های مدیریت: ۵۸.۸۹
اقتصاد: ۱۶.۶۷
بازاریابی: ۵۱.۱۱
سایر دروس: سفید

رتبه های بنده:
                              بدون سهمیه ، در سهمیه
مدیریت بازرگانی:             ۲۷               ۵
فناوری اطلاعات:              ۳۰               ۶
مدیریت دولتی:                ۵۷              ۱۱
مدیریت صنعتی:              ۵۷              ۱۰
مدیریت تکنولوژی:            ۳۵              ۸
مدیریت کارآفرینی:           ۳۷              ۶

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
فارغ التحصیل رشته مدیریت مالی از دانشگاه خوارزمی تهران در مقطع کارشناسی با معدل ۱۵.۲۳ هستم. ددر زمان مطالعه برای کنکور به صورت تمام وقت شاغل بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مهر ۱۴۰۰ با روزی ۲ ساعت شروع کردم به مطالعه دروس بازاریابی و تئوری و از اواخر آذر تایم مطالعه را به روزی ۴ الی ۵ ساعت افزایش دادم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
۱-مدیریت بازرگانی زیرگرایش بازرگانی بین المللی دانشگاه تهران
۲-مدیریت بازرگانی زیرگرایش تجارت الکترونیکی دانشگاه تهران
۳-مدیریت بازرگانی زیرگرایش بازاریابی دانشگاه تهران

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
بنده دروس بازاریابی، تئوری و زبان (فقط لغت) را هر روز مطالعه می نمودم و مدیریت اسلام را یک روز در میان. ریاضی و تحقیق در عملیات را از ابتدا حذف نموده بودم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: کتابهای زبان زیر ذره بین آقای جهانشاهی واقعا کامل هستند (جلد یک و دو)
تئوری: سوالات درس تئوری در سال های اخیر کاملا مفهومی شده و داوطلبان محترم به هیچ وجه نباید به صورت حفظی این درس را مطالعه نمایند. بنده با کتاب دکتر مقیمی (چاپ جدید) شروع کردم و در ماه های پایانی کتاب دکتر جلیلیان رو هم به صورت مختصر مطالعه نمودم. برای دوستانی که پایه ضعیفی در درس تئوری دارند پیشنهاد میکنم با کتاب دکتر مقیمی شروع کنند و پس از یادگیری کامل مطالب،به سراغ کتاب دکتر جلیلیان و بانک تست ایشان بروند.
بازاریابی: برای دوستان تغییر رشته ای کتاب بازاریابی دکتر عزیزی به عنوان یکی از کتاب های مرجع،برای شروع مناسب می باشد و پس از آن حتما کتاب آقای یاسر منش و بانک تستشون رو برای درصد بالای پنجاه مطالعه کنند.برای دوستانی که پایه خوبی در این درس دارند،کتاب آقای منش کافی می باشد.
اسلام: این درس تقریبا تک منبع می باشد و کتاب دکتر مقیمی (چاپ جدید) و بانک تست منش یا جلیلیان کفایت می نماید. نکته ای که برای درس اسلام وجود دارد این است که به شدت فرار می باشد و نیاز به مرور و تکرار فراوان دارد و البته تست زدن، بسیار کاربردی می باشد.
اقتصاد: کتاب های اقتصاد خرد و کلان دکتر نظری کفایت می نماید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
از نظر بنده بطور کلی فرمول موفقیت در هر زمینه ای عبارت است از: داشتن هدف و سپس تلاش با تمام توان برای رسیدن به آن هدف. مطمئن باشید کسی که هدف داشته باشد و برای رسیدن به آن نهایت تلاشش را کند،هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدن به اون هدف بشه.
توصیه هایی که به داوطلبان کنکور ارشد دارم:
۱-در مطالعه دروس حتما حتما حتما!بر کتاب ها تمرکز کنید و به هیچ وجه جزوه رو جایگزین کتاب نکنید. جزوه ها صرفا برای زمان جمع بندی و تثبیت،کاربرد دارند.
۲-مطالعه ی هیچ درسی را برای ماه های آخر نگه ندارید و تمامی دروس رو با هم پیش ببرید. اشتباهی که بنده برای درس اقتصاد مرتکب شدم و مطالعه آن را برای ماه های آخر نگه داشتم که متاسفانه با به وجود آمدن مشکلات پیش بینی نشده، موفق به مطالعه کامل نشدم و به ناچار این درس که به راحتی می توانستم درصد بالایی بگیرم را حذف نمودم.
۳-کلیه سر فصل ها رو مطالعه کنید و زیاد به رویه های سال های قبل و قسمت هایی که هر سال سوال طرح شده اکتفا نکنید چرا که کنکور امسال مخصوصا درس تئوری نشان داد که طراحان سوال ممکن است سنت شکنی نمایند و از بخش هایی که تا کنون سوال نیامده یا کمتر آمده، سوال طرح نمایند.
۴-یکی از مهمترین موارد در جلسه کنکور اینه که پاسخ غلط به سوالات ندهید! فقط و فقط سوالاتی که صد در صد مطمئن هستید رو بزنید و از سوالاتی که شک دارید به راحتی رد بشین.

در آخر، از سایت بسیار خوب مدیر و فرصتی که در اختیار بنده قرار دادند تشکر نموده و آرزوی موفقیت دارم برای داوطلبان عزیز کنکور ارشد ۱۴۰۲