شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,187
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,147,395
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 89
کاربران حاضر: 89

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.

در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم اعظم نوری، رتبه 6 کنکور کارشناسی ارشد سال 1392 رشته کارآفرینی را می خوانید.


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما و تبریک به خاطر سایت فوق العاده ای که دارید،من خودم بارها به اینجا مراجعه کردم و درصدهای رتبه های برتر رو دیدم و مصاحبه هاشون رو خوندم،امیدوارم صحبتهای من برای داوطلبان سال آینده راهگشا باشد.
من اعظم نوری هستم و رتبه 6 مدیریت کارآفرینی را در کنکور ارشد 92 کسب کرده ام با ترازکل 7039 و درصدهای زیر :
زبان 17.78%، ریاضی و آمار 28.33% ، تئوری مدیریت 48%، بازاریابی 50%، اقتصاد 66.67%، کارآفرینی   68.33%


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

من فارغ التحصیل مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد تهران-جنوب هستم با معدل 15.30 و مدیریت کارآفرینی-گرایش فناوری اطلاعات (IT)  دانشگاه تهران را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده ام.
 

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

نیمه ی دوم مهرماه 91 شروع به درس خواندن برای کنکور ارشد کارآفرینی کردم و آبان ماه کلاس اقتصاد خرد وکلان استاد قاسمی را در موسسه پژوهش (دپارتمان تخصصی کنکور ارشد مهندسی صنایع) ثبت نام کردم و تنها برای همین درس از کلاس استفاده کردم و در آزمونهای آزمایشی هیچ موسسه ای هم شرکت نکردم.
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

از نیمه دوم مهر که شروع به مطالعه کردم تا اواسط آذر (دو ماه اول) حدود 4-5 ساعت، از اواسط آذر تا اواسط دی (ماه سوم) حدود 6-7 ساعت، از اواسط دی تا کنکور (ماه چهارم) حدود 8-9 ساعت، البته ازآنجایی که من اعتقادی به ثبت ساعات مطالعه دروس نداشتم، این ساعات تقریبی است.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من از منابع زیر استفاده کردم:
زبان: زبان عمومی پوران پژوهش و essential words for toefl
ریاضی وآمار :انتخاب فصول پر تکرار (تابع-حد-مشتق-ماتریس) از کتاب استاد رنجبران برای ریاضی و کتاب مجموعه تستهای آمار کنکورهای گذشته پرچ (نشر مهربان نشر)
تئوری مدیریت: کتاب تئوری مدیریت ماهان تالیف استاد سلامی
بازاریابی: کتاب سه استاد (روستا، ونوس، ابراهیمی) و کتاب مجموعه تستهای کنکورهای گذشته پرچ (نشر کتابخانه فرهنگ)
اقتصاد: کتابهای اقتصاد خرد و کلان محسن نظری و جزوه کلاسی که می رفتم
کارآفرینی: کتاب مبانی استاد داریانی و کتاب جامع کارآفرینی (نشر کتابخانه  فرهنگ)

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
من از نیمه ی مهر که درس خواندن برای کنکور را شروع  کردم، فقط دروس تئوری مدیریت، بازاریابی و کارآفرینی را در برنامه خود قرار دادم و در طی 1.5ماه اول (نیمه مهر تاپایان آبان) فقط کتاب اصلی این دروس شامل مبانی کارآفرینی، تئوری مدیریت ماهان و بازاریابی سه استاد را خواندم، البته در همین مدت که مشغول خواندن دور اول این دروس بودم، فصولی  را که قبلا خوانده بودم  را نیز در لابلای فصولی که جدید میخواندم دوره می کردم. از اواسط آذر تا اواسط دی دروس ریاضی و آمار را به صورت گزینشی وارد برنامه ام کردم و کتاب دوم دروس بازاریابی و کارآفرینی (کتابی که حاوی تستهای کنکورهای گذشته بود) را شروع کردم ولی همچنان کتابهای  اول (اصلی) را نیز دوره میکردم. اقتصاد را نیز با برنامه کلاس پیش میرفتم. دلیل اصلی من برای استفاده از کلاس کنکور اقتصاد این بود که تنها درسی بود که نمیتوانستم خود برای آن برنامه ریزی کنم، پس ترجیح دادم این کار را با استفاده از کلاس کنکور به استاد خود بسپارم. برای زبان هم طی این 4 ماه مطالعه خاصی نداشتم، فقط لغات را چند بار دوره کردم. ماه آخر نیزاز کتاب مجموعه کنکورهای گذشته مدرسان شریف، تستهای هر درس را به طور جداگانه (اوایل بدون در نظر گرفتن زمان و سپس با در نظر گرفتن آن) میزدم و سپس پاسخها را چک میکردم و تستهای مهم را علامت میزدم .حدود 2هفته مانده به کنکور، دفترچه کنکورهای 3 سال گذشته را تهیه نموده و با در نظر گیری زمان، تستها را پاسخ داده و درصدهایم را محاسبه میکردم. طی این کار،متوجه شدم که بهتر است به ترتیب توانایی هایم به سوالات پاسخ دهم نه به ترتیب دفترچه. من به این ترتیب سوالات را پاسخ میدادم: بازاریابی، اقتصاد، کارآفرینی، ریاضی وآمار، تئوری مدیریت و زبان .. ماه آخر برای همه ی درسها تستهای مهم را که قبلا در حین خواندن علامت زده بودم، مجددا مرور کردم.
در واقع اساس موفقیتی که من داشتم، به  دو عامل اصلی برمیگردد: 1- "مرور زیاد"  2- "اصل 80/20" که میگوید شما 80% نتایج را از 20% تلاش خود می گیرید و این اصل در اینجا به این معنی است که من فهمیده بودم که دروس اساسی برای بالا بردن تراز در مدیریت کارآفرینی 3درس بازاریابی، اقتصاد و کارآفرینی هستند، پس قسمت عمده تمرکز خود را به این دروس معطوف کردم.
در پایان برای همه داوطلبان ارشد آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به جمع دانشجویان دانشگاههای برتر کشور بپیوندند.